Om oss i AniPort

Om oss i AniPort

Hvem er vi i AniPort?

AniPort startet som Hjemmekennel i 2014 av fire lokale dyreelskere som ønsket å tilby et alternativ til kennel. Gjennom flere år som hundeeiere erfarte vi hvor vanskelig det var å finne trygge og pålitelige hundepassere. Firmaet ble bygget på et brennende engasjement for dyr og et mål om at hundeeiere skal kunne være sikker på at hunden får et femstjerners opphold hos en dedikert hundepasser mens de er bortreist.

Under vår tid som Hjemmekennel fikk vi flere tilbakemeldinger fra kunder som sa de hadde vanskelig for å finne noen til og ta vare på de andre dyrene de eide slik som katter, kaniner og marsvin. Dette ønsket vi å kunne tilby så vi gikk sammen og jobbet med å utvide Hjemmekennel til å tilby mange flere tjenester og valgte derfor å skifte navnet til Aniport.

Teamet til AniPort har alle lang erfaring innen ulike bransjer tilknyttet dyr. Det består av to veterinærer, en forretningsutvikler og en jurist. Hele gjengen har et brennende engasjement for dyr og et ønske om å kunne tilby det beste for deg og din firbeinte venn.

AniPort er i dag ledende innen hundepass og dyrepass i Norge. Vår visjon er at vi skal tilby de beste hundepasserne og dyrepasserne i Norge. Vi velger å beholde vårt varemerke, veterinærgodkjenning. På den måten kvalitetssikrer vi alle våre tjenester på den beste mulige måten.

Bli endel av AniPort eller prøv en av våre tjenester på www.aniport.no.

Anne fra AniPort
Elisabeth fra Aniport
Linn fra AniPort
Karoline fra AniPort

Andre aktuelle artikler fra vår blogg AniPortNyheter:

Historien til AniPort

AniPort lanserer opplevelser for dyr

Hjemmekennel blir til AniPort

Besøk våres hjemmeside her:

AniPort.no